Fusul cu zurgălăi- set educațional

Pentru că în România au mai rămas doar câţiva meşteri populari care ştiu taina confecționării fusului cu zurgălăi din Maramureș, echipa InfinitEdu a creat un pachet educațional unic în țară, cu ajutorul căruia îi va ajuta pe copii să înțeleagă valoarea acestui brand românesc.

Autor: Daniela Stoicescu
Ilustrator: Sidonia Călin
Apariție: aprilie 2018

Preț: 120 lei

Pachetul educațional conține:

– o carte uriașă, cu dimensiunile 44 x 48 cm, în care legenda fusului este ilustrată prin tehnici speciale, iar textul scoate la lumină și alte obiceiuri și tradiții maramureșene;
– un jurnal creativ pentru elevi cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, în care copiii sunt invitați să exploreze creativ ceea ce au citit: caracteristici ale regiunii Maramureșului, obiceiuri, tradiții, valori ale oamenilor etc.; jurnalul conține hărți, jocuri, idei de construit, idei de desenat, informații interesante, probleme etc., prin care se urmărește stimularea motivației pentru învățare;
– fusul de lemn realizat manual, în mărime naturală, de către meșterul maramureșean Grigore Țulean;
– lână pregătită pentru tors;
– sacoșă de hârtie pentru toate componentele setului.

Setul este completat de o pagină web creată pentru a pune la dispoziție în mod gratuit o colecție de idei de activități de învățare, altele decât cele propuse în jurnalul creativ. CLICK! Colecția este în continuă dezvoltare, rămâneți pe fir, pregătim noi materiale! Vom anunța pe pagina noastră de facebook publicarea lor.

Cu fondurile obținute din vânzarea seturilor educaționale, Asociația InfinitEdu sprijină elevi din comunități defavorizate din România (oferindu-le excursii, tabere, burse de merit etc.).

COMENZI la tel. 0722350184.
Sau ne puteți scrie un mesaj, insoțit de datele dvs. de contact, pe adresa office@infinit-edu.ro